Prins Mauritslaan 41-47, 1171 LP Badhoevedorp
+31 (0) 20 611 32 26
info@dlpindustry.nl

Vacatures bij DLP

Inkoop medewerker
Wij zijn opzoek naar een collega die ons inkoopteam komt versterken. Ben jij opzoek naar een gevarieerde baan op een internationaal opererende afdeling inkoop, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Nadat wij een inkooporder hebben geplaatst bij één van onze leveranciers, zal je verantwoordelijk worden voor het inkoopproces van A tot Z. Bewaken van de kwaliteit van het te produceren artikel in de breedste zin van het woord en het managen van deadlines zijn hierbij belangrijke aspecten van het werk.

DLP voert een breed assortiment artikelen in de groepen party, school, kantoor, hobby, sport, home, speelgoed en meer, waardoor het werk inhoudelijk zeer gevarieerd is.

Ben jij toe aan een uitdaging? Lijkt het je interessant om het inkoopvak zoals wij dat uitoefenen te leren?

Wij gaan graag met je in gesprek om te vertellen wat je bij ons kan verwachten en om ons arbeidsvoorwaardenpakket toe te lichten. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook zeer nieuwsgierig naar jouw ambities en wensen.

Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift, heb je ervaring met MS Office producten en beschik je minimaal over een afgeronde MBO opleiding, stuur dan je cv met begeleidende brief aan denis.otte@dlpindustry.nl.

Wij zijn creatief in maatwerk en leveren verrassende artikelen tegen de laagste prijs met de hoogste kwaliteit in meer dan 10 landen!